Over ons

Slide background
Slide background
vrachtwagen-timmermans-verspaningstechniek-aangepast

Een stukje historie…

Timmermans Verspaningstechniek BV, opgericht in 1989 te Oudenbosch, heeft vanaf de start van het bedrijf tot op heden een aanzienlijke groei doorgemaakt. Aanvankelijk werkzaam vanuit drie verschillende locaties zijn sinds 2002 onze krachten gebundeld in ons fraaie bedrijfspand aan de Gorzen 17 te Oudenbosch. Inmiddels werkt ook de tweede generatie van de familie Timmermans mee in het bedrijf. Hierdoor blijft het open en familiair karakter ook voor de toekomst in de onderneming behouden.

Capaciteit waar u altijd op kunt rekenen…

Inmiddels werken er bij Timmermans Verspaningstechniek ruim vijftig verspaningsspecialisten aan uw producten.
Voor vele bedrijven is het een geruststellende gedachte, dat er bij eventuele calamiteiten een beroep gedaan kan worden op een betrouwbare partner die, indien noodzakelijk, 24 uur per dag voor u klaar staat. Werkt u met Timmermans Verspaningstechniek dan kunt u rekenen op de capaciteit en de kennis van een sterke onderneming en de betrokkenheid van een flexibel verspaningsteam!

Visie

In tijden waarin het economisch allemaal wat tegenzit kan het lastig zijn om vast te houden aan een lange termijn visie. Zeker wanneer deze visie niet uitvoerbaar is zonder de inzet van aanzienlijke investeringen in zowel mensen, materieel als onroerend goed.

Nadat Timmermans Verspaningstechniek in 2002 de nieuwe bedrijfspand in gebruik nam is het bedrijf, in hechte samenwerking met haar klanten, eigenlijk alleen maar doorgegroeid. Niet voor niets koos men destijds voor de slogan ‘Size matters’.

Deze bewuste keuze voor niet alleen kleine, maar ook grote en nóg grotere werkstukken, heeft de afgelopen jaren geleid tot forse capaciteitsuitbreiding binnen het machinepark. Dat heeft er vervolgens voor gezorgd dat inmiddels ook de geheel nieuwe bedrijfshal, compleet met 2 bovenloopkranen van 25 ton in gebruik is genomen, waardoor de logistieke verwerking van werkstukken een stuk eenvoudiger is geworden. Kortom, ondanks alle tegenwind is Timmermans Verspaningstechniek wederom perfect toegerust voor de toekomst!

© Copyright - Timmermans verspaningstechniek | Website door: Task - 2013 Roosendaal