TImmermans-stand-beurs-hannover-2017

Timmermans Verspaningstechniek, succesvol op Hannover Messe

Het is altijd lastig om in de toekomst te kijken. De markt kan in rap tempo veranderen. Nog maar recent moesten toeleveringsbedrijven voor oil- en off-shore industrie toezien hoe de vraag naar hun specifieke diensten en producten drastisch afnam. Tijdig kunnen anticiperen op veranderingen in de markt is en blijft dus erg belangrijk. Net als investeren in nieuwe klanten.

Om onze markt verder te verbreden en nieuwe contacten te leggen waren we daarom dit jaar voor het eerst met een fraaie stand aanwezig op de Hannover Messe. En, hoewel we op voorhand niet al te hoge verwachtingen koesterden, kunnen we nu al vaststellen dat onze inspanningen meer dan de moeite waard waren! Graag zien wij u terug bij een volgende editie van deze innovatieve beurs.

TImmermans succesvol op beurs Hannover Messe 2017
glad-en-perfect-spiegelend-metaaloppervlak

Een glad en perfect spiegelend metaaloppervlak!

Hier wordt de oppervlakteruwheid verbetert door middel van rollen.
Rollen is een spaanloze oppervlakte behandelingsmethode met een hoge nauwkeurigheid welke zorgt voor een glad en perfect spiegelend metaaloppervlak. Naast het optische resultaat is er ook sprake van een duidelijke verbetering van de oppervlakte van het materiaal. Het vergroot de hardheid en verhoogt de weerstand tegen slijtage en corrosie.

Kortom, rollen verhoogt het afwerkingsniveau van uw producten!

langgat boren

Wat u wellicht nog niet wist…

Het boren van diepe gaten tot wel anderhalve meter met doorsnedes tot 50 mm. wordt steeds meer in eigen huis verzorgd. Door de toenemende behoefde aan deze dienstverlening zijn we ons  gaan specialiseren in langgat boren en dat werpt zijn vruchten af. Langgat boren gaat inmiddels snel en effectief waardoor aanzienlijke tijdwinst geboekt kan worden.

Hannover Messe 2017

Timmermans Verspaningstechniek naar Hannover Messe in april 2017!

Recent krijgen we steeds meer belangstelling voor onze werkzaamheden vanuit onze oosterburen in Duitsland. Om aan die belangstelling tegemoet te komen zijn we daarom aanwezig met een beurspresentatie op de Hannover Messe die plaats vindt in 2017 van 24 tot en met 28 april. Dus, mocht u in de buurt zijn en heeft u belangstelling voor onze werkzaamheden dan heten wij u van harte welkom op deze toonaangevende industriële beurs.

Schiess Vertiturn (vooraanzicht)

Nieuwe carrouselbank voorziet in behoefte om producten in zijn geheel af te kunnen werken

Met de plaatsing van onze vijfde CNC kotterbank Fermat WFT 130 R ontstond tevens de behoefte aan een grotere vierde carrouseldraaibank. De Schiess Vertiturn, welke is gebouwd met een hydrostatische klauwplaat, bleek perfect op de behoefte bij onze klanten te passen met een bereik van 3300 x 2000, en staat inmiddels dan ook aardig volgeboekt met nieuwe projecten. Natuurlijk plannen wij graag ruimte in op deze machine voor uw werk!

Timmermans Kia Picanto's Lpg voor woon- werkverkeer

Steeds vaker in het straatbeeld…

Er was er helaas één auto onderweg maar de andere drie stijlvolle zwarte Kia Picanto’s staan hier mooi naast elkaar op de parkeerplaats voor ons bedrijfspand te pronken. Alle onze op Lpg lopende Picanto’s worden zo efficiënt mogelijk ingezet ten behoeve van het woon-werkverkeer van onze medewerkers. Bovendien is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat tevens onze bedrijfsnaam met enige regelmaat in het straatbeeld te zien is.